Darujte makově citronový peeling!

darujte makově citronový peeling! V posledních týdnech jsem se s Vámi podělila už o několik receptů, které si snadno vyrobíte sami doma a které si můžete vyrobit třeba i společně se svými dětmi. Tento týden jsem si pro Vás připravila voňavý tělový peeling, který máte hotový za několik minut.

Zrnka cukru a máku jemně promasírují pokožku a odstraňují odumřelé části pokožky, exotické, luxusní přísady jako je ghanské bambucké máslo, mangové máslo a mandlový zkrášlující olej se snadno vstřebají do peelingem pročištěné a volně dýchající pokožky. Tento peeling doporučuji po koupeli nebo po osprchování. Po promasírování pokožky stačí opláchnout čistou vodou, aby másla a olej chránily kůži a udržovaly ji jemnou.

Balení a zdobení už nechám na Vás. Mám ve zvyku dát tuto nádheru s citrónovou vůní, která je přímo na snězení, do 1,5 dl lahví nebo kelímků, a ozdobné štítky (jmenovky) nechávám na děti a jejich fantazii.

Přísady:


Připravte si ho takto:
Na digitální váze si odvažte potřebné množství másla a rozpusťte ve vodní lázni. (Do hrnku nalijte vodu do výšky dvou prstů, postavte do něj zavařeninovou sklenici s máslem a na velmi malém ohni pomalu zahřívejte, dokud se zcela nerozpustí.)

Do misky vsypte potřebné množství cukru a promíchejte s mákem. Když se másla rozpustí, přilijte mandlový zkrášlující olej a esenciální olej a na závěr důkladně promíchejte s makovým cukrem.

Až másla opět ztuhnou (při pokojové teplotě to může trvat i několik hodin), uzavřete láhev a úžasný ošetřující dárek máte hotový ☺

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více