3 zkrášlující tipy na noc

3 zkrášlující tipy na noc Kdo by netoužil po tom, aby se po klidném a hlubokém spánku vzbudil ráno úžasně odpočnutý, s měkkou a zářivou pletí a s lesklými, zdravými vlasy?

Spánek zkrášluje už sám o sobě. Dostatečným nočním spánkem můžete účinně bojovat proti nedokonalostem pleti, kruhům pod očima a proti předčasnému stárnutí. V dnešním příspěvku mám pro Vás několik tipů, jak můžete účinek spánku ještě zvýšit.

1. Vyměňte ložní prádlo

Pokud nemáte hedvábné povlečení na polštáře, které odborníci doporučují jako látku, která nejméně zatěžuje Vaši pleť a vlasy, k tomu, aby se Vaše pleť mohla během noci co nejdokonaleji regenerovat po celodenní námaze, Vám pomohou jeden - dva triky. Ať už máte suchou nebo citlivou pleť nebo Vás trápí vyrážky, v každém případě je dobré vyměnit si každý týden ložní prádlo. Nečistoty, které zůstávají na Vašem polštáři, z něj mohou udělat skutečný „ ráj bakterií“, ale polštář, na kterém Vaše pleť v noci několik hodin oddechuje, je důležité čistit také kvůli roztočům. Abyste měli příjemné sny, můžete ho večer pokropit Vaší oblíbenou květinovou vodou, která Vám večer pomůže uvolnit.

2. Noční zábal na vlasy

Pokud jsou Vaše vlasy suché a namáhané a během dne nemáte čas na zábal z kokosového, arganového nebo mandlového oleje, můžete ho nahradit během noci. Nemáte nic jiného za úkol, než si do mokrých konečků vlasů vmasírovat malé množství některého z oleje a hlavu si zakrýt čepicí na koupání. Ráno si vlasy umyjte oblíbeným mýdlem na vlasy a následně opláchněte vlažnou vodou, do které přidáte jednu - dvě polévkové lžíce citronové šťávy nebo jablečného octu.

3. Namáhané ruce a nohy

Po Manna peelingu jako kouzelné zbrani na změkčení pokožky, natřete ještě na vlhkou pokožku své oblíbené Manna bambucké máslo. V případě, suché, podrážděné pokožky peeling vynechejte a na pokožku naneste pouze bambucké máslo - v tomto případě ho můžete použít více, než obvykle. Na ruce si natáhněte bavlněné rukavice, pokud extra péči potřebují i Vaše chodidla, potom si na ně natáhněte bavlněné ponožky.

Přeji Vám krásné sny!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více