Všechno, co musíte vědět o obalech Manny
všechno, co musíte vědět o obalech manny

Všechno, co musíte vědět o obalech Manny



Manna funguje jako skutečná rodina. Máme podobné cíle, názory a poslání. Spojuje nás i ekologické myšlení. Chtěli bychom po sobě zanechat co nejmenší ekologickou stopu a v zájmu dosažení tohoto cíle uděláme všechno, co můžeme.


Manny chrání životní prostředí


Je pro nás velmi důležité, že Manny chrání naše životní prostředí zevnitř i zvenku, a na tomto pracujeme i nadále. Minulý rok v únoru jsme si vysnili nové obaly pro naše mýdla, díky čemu jsme vynechali plastovou folii a používáme pouze papír.


Kromě toho Manna COCO mýdlo pomeranč - eukalyptus také pomáhá chránit vaše životní prostředí tím, že ho můžete použít na sprchování, mytí vlasů, mytí obličeje a dokonce i na holení, pro všechny typy pokožky! Vzhledem k tomu, že je vyrobeno z kokosového oleje, dokonale pění a za svou okouzlující vůni vděčí sladkému pomeranči a eukalyptovému esenciálnímu oleji.


Naše esenciální oleje jsou 100% čisté, a navíc je dodáváme bez papírové krabičky, takže chráníme životní prostředí a ušetříme vám cenu balení. Čajovníkový esenciální olej je jednou z našich prvních Mann a jeho popularita se od té doby vůbec nezměnila. Není to náhoda, protože ho můžete použít do odpařovačů, do sauny nebo v několika kapkách i do vody do koupele.


Ani nové Manny nevyčnívají z řady


Při vývoji našich novinek klademe zvláštní důraz na ekologické obaly.

Náš krémový peeling na obličej dostal obal vyrobený z částečně recyklovaného odpadu, jako i z oceánského odpadu. Tato Manna pomáhá odstraňovat z pokožky odumřelé buňky, aby následně mohla pokožka mnohem lépe absorbovat krémy na ošetření pleti.


Stejně tak i Manna krém na ruce vyrobený z přírodních veganských přísad dostal částečně recyklované a recyklovatelné balení. Extrakt z listů červených hroznů pomáhá vaší popraskané a suché pokožce znovu získat hydrataci, aby byla opět hedvábně jemná. A navíc, dělá to tak, aby za sebou nezanechal pocit mastnoty na pokožce.


Balení Manna šamponů a sprchových gelů je 100% recyklovatelné. Pokud jste to ještě neudělali, vyzkoušejte Manna přírodní šampon pro suché a normální vlasy, který v sobě ukrývá banánový prášek a ananasový prášek, takže vaše vlasy budou mít příjemnou jemnou vůni, budou přímo na snědení, a navíc budou hedvábně a neodolatelně lesklé.


Manna exotická másla jsme uzavřeli do hliníkových kelímků, takže jejich balení je zcela bez plastů. Vyzkoušejte Manna prémiové bambucké máslo, které změkčuje pokožku. Navíc, jakmile vám dojde, můžete prázdný kelímek použít na uskladnění šperků (jako šperkovnici) nebo z něj udělat pěknou dekoraci vložením malých kamínků a mušliček nasbíraných během letní dovolené.


Ani náš Pleťový krém nevyčnívá z řady, protože jeho obal je 100% recyklovatelný. Brusinková semínka a kyselina hyaluronová zajišťuje hydrataci pokožky. Tato Manna pomáhá v tom, aby se počet, plocha a délka vrásek na vašem obličeji zmírnila. Je vyroben na bázi vody, takže na obličeji nezanechává pocit mastnoty. Rychle se vstřebává a poskytuje vynikající základ i pro líčení.


Upřímně prosíme i vás, abyste chránili životní prostředí! Začněte s tříděním odpadu a snažte se co nejvíce věcí a materiálu recyklovat. Manna bude i v tomto vaším společníkem, protože všechny její produkty obsahují 100% přírodní složky, takže jimi nebudete poškozovat své zdraví ani životní prostředí. A naše lahvičky a kelímky se mohou stát ozdobou vašeho domova i po tom, co jste obsah Manny již použili. Jejich další využití může omezit pouze vaše fantazie! Nabídněte nám nápady, pošlete nám fotografie a oslňte nás a ostatní fanoušky Manny svými výtvory z recyklace našich obalů!



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více