Vánoční Manna poklady

vánoční manna poklady Každý rok si lámu hlavu nad tím, jak mám na vánoce vyzdobit byt, do jaké barvy mám ladit stromeček, ze kterých jídel by mělo být složeno vánoční menu, a samozřejmě není snadné vybrat ty nejvhodnější dárky. Seznam dárků pro členy rodiny jsem vymyslela už v době, kdy začalo opadávat podzimní listí, ale mám i několik takových známých, členů širší rodiny, kterým daruji Mannu.

Proč? Protože např. tento rok jsme vyvinuli nové, výjimečné máslo, které evokuje vánoční náladu: prozradím Vám, že na Zimní sen jsem mimořádně pyšná. Toto máslo nejenom pečlivě ošetřuje, ale jeho vůně Vás přenese rovnou do zasněžené krajiny, když k němu přivoním, cítím, jak mi pod nohama praská sníh, a když si ho namažu na pokožku, mám chuť rozběhnout se pro lyže, svetr a bundu.

Nyní Vám prozradím, na co jsme mysleli, když jsme tento rok sestavovali exkluzivní, limitované Manna balíčky v dárkovém balení. Doufám, že Vám to pomůže a vyberete si pro každého ten nejdokonalejší dárek.

Všechny Manna vánoční dárková balení jsme sestavovali tak, abyste se nemuseli starat o to, jaký typ pokožky, nebo kolik má roků obdarovaný: těmito Mannami v exkluzivních dárkových baleních, které jsou vyrobeny z čistých přírodních látek zaručeně bez chemikálií, můžete vsadit na jistotu.


Do největšího balení Prskavky, jsme ukryli nejvíce kusů z Manna palety. Naleznete v něm arganový zkrášlující olej, který odpovídá nejvyšším mezinárodním hodnocením, prémiové mangové máslo, uklidňující kouli do koupele, dvě výjimečná mýdla pro péči o tělo, jeden vanilkový balzám na rty, 100% pomerančový esenciální olej, balzám na čelo a jednu pěknou velkou krabičku Zimního snu.

Zvonečky obsahují šest kelímků ošetřujících přípravků bez chemikálií: krémové deodoranty bez hliníku, balzám na rty bez ropných derivátů, voňavé bambucké máslo, Prémiové mangové máslo získané z jádra exotického ovoce, a balzám na čelo s levandulovou vůní.

Lahůdky nabízejí gurmánům pohled na to nejlepší z Manny: voňavé regenerační mýdlo Růžová zahrada, které je vhodné k péči o problémovou a zralou pleť, Manna arganový zkrášlující olej na každý typ pleti s koncentrovanými účinnými látkamineparfémovaný krémový deodorant vyvinutý pro ty nejcitlivější, prémiové bambucké máslo dovezené přímo z Ghany a balzám na rty Barevný polibek, který decentně zbarví rty.

Manna Vánoce Rolničky je nejvíce vánoční Manna sestava v dárkovém balení. K Manna máslu této zimy Zimní sen s vůní sladkého pomeranče, anýzu a borovice jsme přibalili takové Manny, které se nejvíce hodí k vánoční náladě: COCO skořicové mýdlo, Zázvorové mýdlo z kozího mléka, mandlový zkrášlující olej, a Prémiové bambucké máslo s jemně kouřovou vůní.

S Laskavostí můžete překvapit ty, kteří se až nyní rozhodli poznat Manna mýdla, která ošetřují a vyživují zaručeně bez chemikálií: v jednom exkluzivním dárkovém balíčku můžete darovat čtyři různé mýdlové speciality, které skvěle čistí pokožku obličeje a jsou bohaté na voňavé ošetřující oleje.

Na který z vánočních Manna pokladů padne tento rok Vaše volba?

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více