Takto se ochlaďte v teplých letních dnech
takto se ochlaďte v teplých letních dnech

Takto se ochlaďte v teplých letních dnech



Léto je v plném proudu, ale nemůžete každý den trávit odpočinkem u vody. V těchto případech se vám budou hodit tipy na ochlazení, které zpříjemní letní městský život. Ukážu vám své nejoblíbenější!

Pokud teploměr ukazuje více než 30 stupňů, když už nepomáhají ani celý den stažené rolety a s listy stromů nepohne ani ten nejmenší vánek, potom nestačí pokračovat v obvyklé denní rutině. Potřebujete nějakou strategii, pomocí které bude toto období snesitelnější a příjemnější pro vás i pro členy vaší rodiny. Drobné praktické triky, které přinesou chladivé osvěžení v teplém letním počasí a přispějí k lepší náladě.

  1. Mátová sprcha

V teple se zpotíte dříve, a proto je samozřejmé, že je příjemné postavit se pod sprchu i několikrát denně. Jak vlažné kapky padají na vaše tělo, rozproudí se váš krevní oběh a pomalu se ochladíte. K dosažení dokonalého osvěžení vyzkoušejte Manna sprchový gel s vůní rozmarýnu a máty. Okouzlující, chladivá vůně máty přinese skutečné ochlazení a budete mít doslova pocit, jako kdybyste se procházeli v chladném pralese.

Pokud nemáte možnost během dne se osprchovat, potom si obličej a předloktí umyjte studenou vodou, a uvidíte, že vás to úplně osvěží. Pokud jste doma a už velmi trpíte teplem, i tehdy je dobrým nápadem, pokud si napustíte do lavoru studenou vodu, ve které si budete močit 10 minut nohy, bude to velmi příjemné. Do vody přidejte několik kapek 100% čistého čajovníkového nebo citronového esenciálního oleje od Manny, a ještě lepší bude, když je předtím zředíte s trochou kokosového oleje.

  1. Čistá, životadárná voda
Pokud jste si už tělo zvenku ochladili, může přijít na řadu hydratace zevnitř. Na teplé letní dny bych snad ani nemohla dát lepší radu, než dostatečný příjem tekutin, protože v teple je nejdůležitější, abyste si mohli vypařenou a vypocenou vodu doplnit. Nejlepší je, pokud na uhašení žízně použijete čistou vodu, ale pokud toužíte po nějaké změně, přidejte do ní několik kousků nakrájených okurek, mátových lístků nebo jahod. Pitné vodě dodají příjemnou chuť.

  1. Chladivá květinová voda

Pokud jste zatím nevyzkoušeli květinové vody, léto je dokonalou příležitostí, abyste tak udělali. Vyberte si některou z Manna květinových vod, ale nyní je výjimečně nedávejte do koupelny, ale do ledničky. Studenou lahvičku si potom ráno lehkým pohybem vložte do tašky, sprej si nastříkejte na ruce, nohy, vlasy, obličej nebo například i na břicho. Bude to velmi příjemný pocit.

Kdybyste chtěli, osvěžující sprej si můžete vyrobit i doma. Do prázdné lahvičky od Manna květinové vody nalijte nesycenou minerální vodu, a potom ji přidejte vůni 100% přírodními Manna esenciálními oleji. Doporučuji, abyste do lahvičky přidali 5-6 kapek esenciálního oleje. Vyberte si citrusovou nebo dřevitou vůni: citron, pomeranč, eukalyptus, čajovník nebo levanduli. Kouzelné vůně vám zlepší i náladu.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více