Směrem k zelenější budoucnosti!
směrem k zelenější budoucnosti!

Směrem k zelenější budoucnosti!



S hrdostí Vám oznamuji, že balení našich esenciálních olejů je od této chvíle vylepšené: v zájmu ochrany životního prostředí je přestaneme balit do papírových krabiček!

Proč je to dobré? Pro mě bylo vždy důležité, aby byly šetrné k životnímu prostředí nejenom suroviny použité k výrobě našich produktů, ale i jejich balení. V Manně děláme všechno pro Vás. Nespočívá to pouze v tom, že každodenně pracujeme na inovaci a zdokonalování přírodních produktů, ale i v tom, že jejich balením chráníme životní prostředí. „Změna
na zelenou” je samozřejmě dlouhý proces, jehož malým, ale o to důležitějším mezníkem je i to, že Vaše esenciální oleje dostanete nyní bez papírové krabičky, pouze v lahvičce!

Pokaždé, když se budete rozmazlovat těmito esenciálními oleji s božskou vůní, naplní Vás pocit, že jste přispěli k snížení tvorby zbytečného odpadu!
Mimochodem, už i samotným používáním esenciálních olejů chráníte ozonovou vrstvu, protože na navonění Vaší domácnosti nebo své koupele nepoužíváte aerosolový sprej, ale čisté, přírodní zázraky přírody!

Upuštění od papírových krabiček esenciálních olejů od Manny je pouze začátek. Snažím se o to, aby tento enviromentálně orientovaný postoj byl součástí mých každodenních zvyků. Udělejte tak i Vy! Uvidíte, že už několik malých kroků stačí k tomu, abyste se vydali na cestu k zelené budoucnosti, například i těmito drobnostmi:

  • Samozřejmě, produkci odpadu nemůžete zcela zabránit, ale můžete udělat hodně pro to, abyste snížili množství a úroveň nebezpečí vzniklého odpadu! Věděli jste, že například 75% domácího komunálního odpadu je recyklovatelné a jako druhotná surovina je z něj možné vyrobit nový výrobek? Začněte sběrem papíru a potom kompostujte odpad organického původu! Sbírejte zvlášť sklo, umělou hmotu i kovy! Umístěte je do sběrných dvorů nebo do běžných selektivních kontejnerů!

  • Vždy se snažte vybrat takové produkty, které nejsou přehnaně zabalené nebo pokud to není možné, potom si vyberte ty, jejichž balení je přátelské k přírodě nebo je vyrobeno z udržitelných zdrojů.

  • I ve své domácnosti se snažte o to, abyste používali co nejméně balicího materiálu: potraviny skladujte místo hliníkové folie v krabicích, aby mohli zůstat co nejdéle čerstvé!

  • Snažte se šetřit: mýdla od Manny po použití trochu potřeste, abyste z nich odstranili přebytečnou vodu, a potom je odložte na mýdlenky, na kterých se mohou úplně vysušit. Takto si je budete moci vychutnávat mnohem déle, než kdyby stály ve vodě.

Pro mě je největším uznáním, když vidím Vaši radost po shlédnutí některého produktu od Manny, Váš úsměv na tváři, když ucítíte jeho kouzelnou vůni a jiskru ve Vašich očích, když mi vyprávíte o tom, jak jste spokojeni s účinkem, který cítíte na vlastní kůži! To mi dodává sílu, abych s týmem Manny vymýšlela co nejekologičtější balící techniky, kterými přispějeme i k ochraně surovin a energetických zdrojů Země! Doprovoďte mě i Vy na této zelené cestě!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

  • všechno o lepku! - blog

    Všechno o lepku!

    Mnozí považují tuto dietu za módní výstřelek, ve skutečnosti však každý 100 člověk trpí zvýšenou citlivostí na lepek, ale vím i o těch, kteří vyloučili ze svého jídelníčku obiloviny proto, aby odstranili některé nepříjemné příznaky a aby byli ještě svěžejší a plní energie!

    Prohlédnout
  • v manně se zrodily šampony a balzámy na vlasy! - blog

    V Manně se zrodily šampony a balzámy na vlasy!

    Toužíte po přírodní péči o vlasy? Mám pro Vás dobrou zprávu, dorazily přírodní šampony a balzámy na vlasy od Manny!

    Prohlédnout
  • listopad je náš! - blog

    Listopad je náš!

    U nás je listopad výjimečným obdobím, protože v naší rodině se někteří, mezi nimi i Emil, narodili v tomto měsíci!

    Prohlédnout

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více