Připravte svoji pokožku na léto!

připravte svoji pokožku na léto! Po proměnlivém počasí v posledních týdnech to vypadá, že už k nám léto definitivně dorazilo.

Začíná sezóna pocení, krátkých šatů, klimatizací a ochrany před sluncem, což pocítí i Vaše pokožka.

Co byste měli změnit?


V první řadě potřebujete spolehlivý přírodní krémový deodorant: prostředky proti pocení a depilace podpaží, zejména holení, mohou být příčinou nepříjemných pocitů a bolestivých otoků. Pokud jste si všimli některých z těchto příznaků, vyhýbejte se podráždění dané oblasti a nechejte, aby se Vaše potní žlázy vyčistily.
Prostřednictvím Manna krémových deodorantů, které neobsahují chemikálie ani hliníkové sloučeniny, budete mít celý den pocit svěžesti a zároveň můžete jemně ošetřit citlivý povrch pokožky, což dokonce nebude bránit ani přirozenému působení ochlazovacího systému Vašeho organismu a vylučování toxických látek.

Peeling: ať už je cílem rovnoměrné opálení nebo vyhnutí se zarůstání chloupků, v každém případě se v létě vyplatí věnovat větší pozornost tomu, jak se zbavit odumřelých buněk.

Můžete používat kartáček nebo si připravit peeling s cukrem, solí nebo kávou. Na tenčí, citlivější části Vaší pleti doporučuji COCO mýdlo s mořskou solí, které je vyrobeno z kokosového oleje a bambuckého másla, které jemně vmasírujte do pokožky. Ještě šetrnějším řešením je, pokud si po smytí alginátové masky krouživými pohyby jemně masírujete obličej a necháte dělat drobné částečky svoji práci.

Vyměňte svůj přípravek za výrobek méně těžké a husté konzistence: arganový zkrášlující olej , jojobový zkrášlující olej nebo bambucké máslo můžete bez obav používat i v létě.

Mějte vždy po ruce osvěžující květinové vody:
osvěžení pro Vaši pokožku a vlasy s květinovou vůní.

Nezapomeňte ani na ochranu před sluncem! Ideální opalovací krém můžete aplikovat během celého dne, ještě předtím, než vykročíte z domova. Vyberte si takový, který obsahuje oxid zinečnatý, krém s ochranným faktorem vyšším než 30 SPF je úplně zbytečný, protože větší ochranu nezajistí. Je důležité, abyste svoji pleť chránili před škodlivými slunečními paprsky a pokud se zdržujete na slunci déle, natírejte se každé dvě hodiny.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více