Přírodní péče o vlasy s laboratorně testovanými Mannami!
přírodní péče o vlasy s laboratorně testovanými mannami!

Přírodní péče o vlasy s laboratorně testovanými Mannami!



Péče o vlasy je jedním z mých oblíbených témat. Proč? Protože že se říká, že vlasy jsou zrcadlem našeho zdraví! Prozradím vám, které Manny byste měli používat k dosažení nádherné koruny krásy!

Právě na struktuře našich vlasů je jako první vidět, pokud máme nějaký nedostatkový stav, například vitaminů nebo pijeme málo vody nebo jsme v suchém nebo znečištěném prostředí. Samozřejmě, kromě fyzických příznaků je na našich pramíncích vidět i náš psychický stav, a dokonce i všeobecný zdravotní stav našeho těla.
Právě proto považuji péči o vlasy za velmi důležitou. Pokud se nad tím zamyslíte, ne náhodou se hovoří, že vlasy jsou „korunou” hlavy. Když se na vás někdo podívá, jako první si všimne hlavně účes, a proto není jedno, jak a čím o ně pečujete. Pokud naleznete vhodnou kombinaci šampon-balzám, dokáže to váš vzhled velmi zlepšit. S tím bych vám chtěla nyní pomoci!

Začněme tím, že identifikujeme, do kterého typu vaše vlasy patří. Pokud jsou normální, suché, bez lesku a náchylné na lámání, potom vám doporučuji Manna šampon a balzám na suché a normální vlasy. Vložili jsme do nich to nejlepší z přírody: jižní ovoce a esenciální olej z růžového lotosu.

Vaše suché vlasy, které jsou na pohled bez života a na dotyk drsné, budou po jejich použití hedvábné a lesklé a vaše koruna krásy bude měkká a upravená. Samozřejmě jsme se s reakcemi našich fanoušků nespokojili a výsledky jsme odeslali do nezávislé, mezinárodně uznávané laboratoře. Výsledky potvrzují to, co je u šamponů na normální a suché vlasy nejdůležitější: že nevysušuje, poskytuje pocit hydratace, přičemž zároveň šetrně a přece důkladně čistí vlasy a vlasovou pokožku. Navíc se díky jeho bohaté pěně stává mytí vlasů hotovým zážitkem a jeho božskou vůni růžového lotosu si zase budete moci ještě dlouho vychutnávat.

Pokud jsou vaše vlasy suché, po umytí vlasů v každém případě použijte i balzám, čím dodáte svým pramínkům skutečné rozmazlování a prodloužíte účinek jejich péče. Do balzámu na vlasy od Manny pro suché a normální vlasy se ihned zamilujete: vaše pramínky budou prokazatelně měkčí a hedvábnější a oleje, které se v něm nacházejí, zase vyživují vaše vlasy a vlasovou pokožku. U balzámu je velmi důležité, aby vlasy nezatěžoval. V Manně je to zaručeno a i jeho použití je snadné, protože se lehce nanáší i oplachuje. Vaše vlasy budou pohádkově krásné a lesklé. Změnu si všimne každý, jenom abyste stíhali slýchávat tolik chvály!

Pokud je však vaše vlasová pokožka náchylná k nadměrné tvorbě mazu, je vždy mastná a jsou na ní lupy, potom potřebujete šampon od Manny, který je vyvinutý přesně na tento typ vlasů. Měli byste vědět, že pro mastné vlasy a vlasy s lupy je přírodní péče obzvláště důležitá. Tento šampon jemně, a přece účinně čistí a zároveň budou jeho použitím vlasy měkké, hedvábné a lesklé. A co je z hlediska tvorby lupů a nadměrného maštění nejdůležitější, napraví přirozenou rovnováhu vlasové pokožky. Vím, že kdo má mastné vlasy, je náchylný používat velké množství šamponu, aby byly skutečně důkladně čisté. Dobrou zprávou je, že v případě Manny stačí i velmi malé množství, a proto dlouho vydrží. Díky mátovému esenciálnímu oleji zase poskytuje osvěžující pocit, který je příjemný a osvěžující. Po použití šamponu se nemusíte obávat nepříjemného pocitu jejich suchosti. Vlasy ani vlasovou pokožku nevysušuje, a dokonce poskytuje skutečný pocit hydratace.

Od mnoha z vás jsem slyšela, že mají obavy dát si po umytí na vlasy balzám, protože se bojí, že se ztratí čisticí účinek šamponu a další „vrstva” maštění zase zvýší. U Manna balzámu na mastné vlasy a vlasy s lupy se toho bát nemusíte: výzkumy potvrzují, že vlasy nezatěžuje, a dokonce se potom budou méně mastit, přičemž oleje, které se v něm nacházejí, vlasy a vlasovou pokožku vyživují. Díky balzámu budete moci chladivý účinek, který má i šampon, vychutnávat mnohem déle a nebudete se muset obávat ani toho, že zůstane na vašich vlasech, protože se snadno oplachuje. Jsem si jistá, že pokud ho budete používat pravidelně, i ostatní si všimnou, že vaše vlasy jsou lesklé a měkké!

Na závěr bych vám ráda dala jeden tip, který se dá dokonale použít u všech typů vlasů: na vlasech jemně vysušených ručníkem rozetřete trochu Manna arganového zkrášlujícího oleje, zvýšenou pozornost věnujte konečkům vlasů. Korunujete tím účinek použití šamponu a balzámu a vaše koruna krásy bude díky němu ještě nádhernější. Přejeme vám příjemnou péči o své vlasy s Mannou!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více