Manny od A po Z – II. část

manny od a po z – ii. část Ve svém předcházejícím příspěvku jsem Vám začala představovat přírodní svět Manny bez chemikálií, ve kterém si najdou nejvhodnější přípravky pro péči o pleť i nejmenší Manna fanoušci a i ti, kteří mají nejcitlivější pokožku.


Pokračujme tedy po pořádku!

K


Kakaové máslo

Při výrobě Manny ho používáme čisté, nerafinované, ale můžete ho mít i v kelímku. Má božskou čokoládovou vůni a i přesto, že taje pouze pod teplotou dlaní, vyplatí se Vám ho používat s trpělivostí: kvůli jeho šetrným vlastnostem k pokožce, ho každému vřele doporučuji. Je tak jemné, že ho můžete používat i během těhotenství nebo pokud máte ekzém.

Kozí mléko

Jedna z nejúžasnějších složek, které jsou přátelské k pokožce. Používám ho při výrobě dvou druhů Manna mýdel a při jedné kuličce do koupele. Medové mýdlo s kozím mlékem, které je skvělé na smíšenou, suchou, citlivou a zralou pleť, Zázvorové mýdlo z kozího mléka, které je doporučováno na všechny typy pleti a Hydratační koule do koupele s olejem z hroznových jadérek, patří mezi nejoblíbenější.

Květinová voda

Vložte ji do kabelky a osvěžte se jedním stříknutím přírodní vůně, kdekoliv se nacházíte! Jejich jemnou vůni milují i ti, kteří nemají rádi silnou, dlouhotrvající umělou vůni parfémů. Vyrábíme čtyři druhy vůní, pouze z čistých a přírodních esenciálních olejů.

O


Oleje

Může se Vám zdát, že místo krémů na vodní bázi z obchodů Vám doporučuji čisté rostlinné másla a oleje pouze z jedné složky. Kdo je vyzkoušel, ví, že je možné použít je na všechny typy pleti a i se všemi cennými složkami se rychle vsáknou do pokožky.
Voňavé Manny získaly svoje vůně díky čistým, neředěným esenciálním olejům, místo umělých vonných přísad a parfémů. O jejich blahodárných účincích a jiných možnostech využití můžete číst na několika místech, i zde na mém blogu se s Vámi často dělím o recepty a tipy.


P


Péče o vlasy s Mannou

Věděli jste? Většinou členů rodiny COCO mýdel můžete nahradit i svůj šampon, ale vyrábíme i mýdla vysloveně na mytí vlasů. Mýdlo pro zdravé vlasy doporučuji zejména na jemné vlasy, které se rychle mastí, ale vyplatí se Vám vyzkoušet ho i v případě, že se Vaše vlasy snadno lámou, máte lupy nebo Vás často svědí pokožka.

Z


Zubní pasta

Novinka minulého roku, přírodní zubní pasta bez fluoridu s mátou a šalvějí, kterou jsme pro Vás zdokonalovali během několikaletých výzkumů a experimentování.

Která Manna se stala Vaší nejoblíbenější?

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více