Víte, jaké koření byste byli?
víte, jaké koření byste byli?

Víte, jaké koření byste byli?



Masopust, kdy se opět můžete stát dítětem, je tady! Můžete si vyzkoušet, jaké je to ocitnout se na několik hodin v kůži někoho jiného.

Máte chuť na malou hru? Zjistěme, kterou ze složek Mann byste mohli být! Pojďte a vyplňte můj test a okořeňme si společně váš den!

Víte, jaké koření byste byli?

  • Jaký je podle vás dokonalý den?
  1. Jsem v neustálém pohybu a vyřídím všechno, co jsem si naplánoval/a.
  2. Je jedno co a kde dělám, jenom abych byl/a se svou Láskou.
  3. Sám/sama doma, mezi polštáři.
  4. Vzrušující, plný hudby a zábavy.
  5. Bruslení, běh, jízda na kole...Cokoliv, jenom ať je to pohyb!
  • Která je vaše oblíbená barva?
  1. bílá
  2. hnědá
  3. fialová
  4. zelená
  5. modro-zelená
  • Co byste nyní nejraději pili nebo jedli?
  1. Něco slaného, křupavého.
  2. Sklenička svařeného vína by byla dokonalá!
  3. Voňavý, křehký zeleninový karbanátek.
  4. Chutný salát.
  5. Mojito, Mojito, a případně jedno Mojito by padlo dobře. No dobře, i Virgin stačí!
  • Co vás opravdu vytáčí?
  1. Nevydržím čekat! Všechno chci okamžitě.
  2. Nesnáším chlad, jak v počasí, tak i v chování.
  3. Když je někoho nebo něčeho "plná místnost".
  4. Když jsou věci vlažné, o ničem. Ať je to horké, nebo ledové, ale nikdy ne vlažné!
  5. Můžeš se mnou dělat cokoliv, jen ať se nenudím!

A nyní se podívejme, jací jste ve skutečnosti!

Pokud byla vaše odpověď na většinu otázek "a", vy sám / sama jste mořská sůl! Určitě tedy nejste "neslaná / ý"! A navíc! S vámi je nuda neznámý pojem, protože jste neustále jako nasolení. Máte však sebekritiku, a pokud cítíte, že už je vás "příliš mnoho", jednoduše se vypaříte. Předtím však, než zmizíte, vyzkoušejte speciální COCO mýdlo s mořskou solí, které poskytuje pokožce stejnou jemnou a šetrnou péči, jako jste vy!

Pokud byla vaše odpověď na většinu otázek "b", nemůžete být nic jiného, ​​než hřebíček! Milujete teplo. Jste skutečným afrodiziakem pro své okolí, kterým osvěžíte celý den, ale pokud je třeba, vaše přítomnost je opravdovým lékem pro tělo a duši zároveň. Abyste opravdu cítili, jací ve skutečnosti jste, rozmazlujte se Manna pěnovým krémem s bambuckým máslem s pomerančem a hřebíčkem!

Pokud byla vaše odpověď na většinu otázek "c", nejste nic jiného, ​​než rozmarýn. Někdy se rádi ztratíte jako kafr, abyste se opět náhle objevili jako ranní rosa, když po vás zatouží. Jste voňaví, věrní a chutní. Kdekoliv se objevíte, vaši jemnou přítomnost si každý ihned všimne. Kdo řekl, že mýdlo může poskytnout osvěžení pouze pokožce? Mýdlo pro zdravé vlasy od Manny vaše vlasy tak rozzáří a zkrášlí, jak vy rozzáříte život druhých!

Pokud byla vaše odpověď na většinu otázek "d", jste opravdová máta peprná. Jste pikantní, ale přesně tak akorát. Někdy popálíte jako kopřiva, a i když vás někdy svaří, po několika minutách jste svěžejší, než kdykoliv předtím. Manna Krémový parfém Spice up your sences je přesně jako vy! Vyzkoušejte ho a pociťte, jak rozvíří vaše smysly a zapálí ve vás oheň!

Pokud byla vaše odpověď na většinu otázek "e", jste malý šprýmař, jako máta klasnatá! Mojito - to jste vy sami! Vaše svěžest rozproudí a strhne s sebou každého. Váš styl není nikomu proti srsti, a navíc, zmírníte všechno špatné a jste schopni i roztát ledy. Vyzkoušejte Manna zubní pastu s mátou a šalvějí bez fluoridu a pociťte přitažlivost, kterou vyzařujete, na vlastní kůži!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více