Skvělé podzimní destinace
skvělé podzimní destinace

Skvělé podzimní destinace



Podzim je jedním z mých nejoblíbenějších ročních období, příroda září barvami duhy, počasí je příjemně chladné, ale ještě není studené a čekají na nás tisíce aktivit. Ukážu vám nejlepší podzimní destinace, aby bylo toto okouzlující roční období co nejpříjemnější!

Pokud jste zatím neměli čas na odpočinek, potom se vyplatí udělat si seznam nejlepších cílů na výlet. Tím nemyslím pouze exotické země, ale i zázraky, které jsou od vašeho domova možná na dosah ruky. Zde je několik tipů, pokud byste se chtěli někam vydat a Manny, s kterými bude zážitek ještě úplnější.

Procházky v lese
Není nic lepšího, než procházky v lese. Většinu našich všedních dnů trávíme mezi čtyřmi stěnami, obklopeni počítači, a právě proto je osvěžujícím zážitkem dýchat v jednom rytmu s přírodou. Poslouchat zpěv ptáků, dýchat čerstvý vzduch, sbírat šišky a obdivovat bohatou paletu barev, které se objevují na listech stromů. Pokud se zcela oddáte kouzlu lesa, konečně dorazíte tam, kde se cítíte nejšťastnější: do současnosti. Tehdy se už nebudete trápit nad minulostí nebo znervózňovat nad budoucností, existuje pouze přítomnost. Během dlouhé procházky lesem je dobré si chránit pokožku, a proto doporučuji, abyste vždy měli s sebou Manna přírodní přípravek pro péči o pleť. Manna organické ghanské bambucké máslo bude vašim dokonalým společníkem, stačí si natřít ruce nebo obličej tenkou vrstvou, aby se během výletu nevysušily. Jeho sametová konzistence a příjemná, přírodní vůně se dokonale hodí k tomuto programu blízkému k přírodě.

Cykloturistika
S příchodem podzimu není třeba dvoukolové dopravní prostředky umístit do nejtemnějšího rohu garáže, stačí si jenom obléknout nepromokavou bundu, pohodlné džíny, svetr a silnější ponožky a cesta za objevy může začít! Nejlepší na celém je, že při procházce nádhernou podzimní krajinou můžete vidět úplně jinou stránku okolí. Jízda na kole je zároveň intenzivním sportem, díky kterému rozhýbete celé tělo. Podívejte se do mapy a předem si naplánujte trasu. Pokud se vám chce, můžete si udělat i menší přestávky v cukrárně. Během cykloturistiky se váš obličej dostane do kontaktu se silným větrem, a proto je důležité, abyste s sebou měli Manna přírodní balzám na rty, který rozmazluje větrem vysušené a popraskané rty. Na suchá místa obličeje zase doporučuji Manna pleťový krém s kyselinou hyaluronovou a olejem z brusinkových jadérek, protože jeho fantastické účinky potvrzují laboratorní testy. I ruce jsou vystaveny vlivům prostředí, a proto doporučuji, abyste je během cesty několikrát natřeli Manna krémem na ruce, jehož fantastická vůně a účinek vás ihned okouzlí, však uvidíte!

Lázně
Relaxovat ve venkovním bazénu s teplou vodou a sledovat odpařování teplé vody do chladného ovzduší, ze které se stává pára - úžasný pocit. V podzimní sezóně nabízí mnoho lázeňských center svým hostům léčivé vody a vzrušující bazény, které osvěží tělo i duši. Nejlepší je, pokud tento program spojíte s příjemnou saunou. Pocením detoxikujete, střídání studené a teplé vody zase procvičuje vaše cévy. Ztuhnuté svaly příjemně uvolní vířivá vana. Na tento celodenní program musíte tělo připravit, aby vzácné živiny léčivé vody mohly proniknout hluboko do pokožky. Doporučuji, abyste si už předchozí večer udělali důkladný peeling s Manna tělovým peelingem s drcenými hroznovými zrníčky se sladkou ovocnou vůní, vyrobený s hnědým cukrem. Peeling se vyplatí použít i na obličej, k tomu doporučuji Krémový pleťový peeling s mletými olivovými jadérky, který je vyroben s práškem z olivových jadérek a vaší pleti poskytuje sametové rozmazlování. Po pobytu v lázních je na čase doplnit vyplavené živiny: vyzkoušejte Manna exotická másla! Tyto lahůdky pro výživnou péči budou tečkou za podzimním osvěžením a svou pohádkovou vůní vás ukolébají do příjemné nálady.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více