Pusťte!
pusťte!

Pusťte!



Tím, že „pustíte”, budete očištěni od všeho, co vás stahuje a žene do negativity, abyste mohli být konečně svobodní a šťastní! Zde je několik způsobů, s jejichž pomocí si můžete usnadnit život, pokud máte pocit, že stojíte na jednom místě.

Každodenní život nám naloží mnoho břemen, od množství úkolů, které mají být splněny, až po moře informací, které nás neúnavně zaplavují. Pokud si nedáme pozor, všimneme si jenom to, že jsme citově zatíženi. Měli byste vědět, že tyto negativní vlivy byste měli dát každý den bokem, abyste se mohli osvobodit. Jediné, co musíte udělat, je naučit se „pustit”, které jde ruku v ruce s přijetím. Přijměte skutečnost, že všechny výzvy, s nimiž se denně setkáváte, jsou přirozeným procesem vašeho života. Přísahejte si, že uděláte vše, abyste vyřešili problémy, které se vyskytnou ve vašem životě a přijmete výsledek bez ohledu na to, zda je úspěšný nebo ne.

Druhý nejužitečnější způsob trénování puštění je uznání a přijetí skutečnosti, že někdo navždy zmizel z vašeho života. Možná vás váš partner opustil, možná váš nejlepší přítel odešel natrvalo do zahraničí, nebo si váš oblíbený kolega z práce našel jiné místo. Všechny tyto události vyplývají z jejich dobrovolných rozhodnutí, nad nimiž nemáte žádnou kontrolu. Můžete udělat dvě věci: Buď nad vámi zvítězí zoufalství a smutek nebo se smíříte s tím, co se stalo a podíváte se na to, jak by mohly tyto události posloužit vašemu osobnímu vývoji. Věřte, že kdo chce odejít, toho třeba pustit. Vaše společná cesta skončila a to ne náhodou. Byli jste spolu tak dlouho, dokud to bylo ve prospěch vás obou a dokud jste se od sebe učili na mentální, spirituální nebo citové úrovni. Je možné, že vy jste ještě neměli pocit, že nastal čas puštění, to však neznamená to, že tuto situaci musíte přijmout s hněvem nebo smutkem. Nejvíc co můžete udělat je to, že poděkujete osudu za všechno dobré, co jste za společně strávenou dobu od toho druhého dostali, a potom ho s vděčností v srdci pustíte. Měli byste vědět, že dobré pocity a láska, které tehdy cítíte, vás ovlivní a dodají sílu do nové etapy vašeho života.

Co musíte udělat, pokud si všimnete, že si děláte plány, abyste danou osobu „znovu získali”?

Všechny plány, které jsou cílené na chování druhé osoby, jsou ztrátou času. Zodpovědní jste pouze za své skutky a svůj rozvoj. Soustřeďte se na to, abyste se dostali do harmonie a uvidíte, že se ve vašem životě objeví přesně ty osoby, které potřebujete.

Jak jsem už v úvodu článku uvedla, pusťte křečovitou touhu po něčem a neustálé přemýšlení nad problémy, aby se vaše myšlenky očistily a aby tak udělaly místo pro klid a radost. Samozřejmě to nejde jako mávnutím kouzelným proutkem, ale tak jako vždy, i tady je klíč k řešení ve vašich rukou.

Vytvořte si kolem sebe takové prostředí, ve kterém se můžete uvolnit a konečně se dostat do harmonie! Jak? Zde jsou tři způsoby, které můžete vyzkoušet třeba už dnes:

1, Zpomalte!
Pokud se vám často stává, že už byste měli dávno spát, ale vaše hlava ještě stále na plné obrátky přemýšlí nad problémy a každodenními povinnostmi, potom vám pomůže aromaterapie. Nakapejte na polštář několik kapek Manna 100% čistého levandulového esenciálního oleje, uvolněte se a negativní myšlenky se okamžitě rozplynou.

2, Vyzkoušejte minimalismus!
„Puštění“ se vztahuje nejenom na myšlenky, ale i na předměty ve vašem okolí. Čistý, přehledný domov, ve kterém jsou pouze předměty, které vám způsobují radost, ve značné míře přispívají k vašemu psychickému stavu. Méně je někdy více. S Manna přírodními mýdly můžete nahradit syntetická mýdla a sprchové gely a některá z nich můžete použít i na mytí obličeje nebo vlasů.

3, Dopřejte si čas jenom pro sebe!
Každé přijetí začíná přijetím samotného sebe. Odpusťte si a važte si všeho, čím jste si prošli. Věřte, že si zasloužíte rozmazlování. Po náročném dnu se uvolněte a dejte si příjemnou koupel. Vyzkoušejte Manna kouli do koupele geranium-levandule, která svou okouzlující vůní zažene všechny rušivé myšlenky. Po příjemné koupeli si natřete tělo svým oblíbeným Manna pěnovým krémem a vychutnávejte si, jak se pohádkové esenciální oleje a másla vsáknou do hloubky vaší pokožky. V zájmu dokonalého uvolnění popíjejte bylinkový čaj a odpařujte Pomerančový esenciální olej, který vás okouzlí svou božskou vůní. Přijměte povznášející pocit, který poskytují přírodní kosmetické přípravky a pusťte všechnu negativitu.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více