Prokazatelný účinek, sbohem vyrážky!
prokazatelný účinek, sbohem vyrážky!

Prokazatelný účinek, sbohem vyrážky!



Za ta léta jste se na mě mnozí obrátili s různými problémy s pokožkou - a dostala jsem nespočet děkovných dopisů za to, jak velmi vám pomohly produkty vyrobené z kvalitních přírodních surovin, bez vůně nebo provoněné pouze čistými esenciálními oleji.

 

Chtěla bych vám představit jeden z našich nejúspěšnějších příběhů. Jedno mýdlo, které je zaslouženě mimořádně nejoblíbenější, ale co je důležitější: i klinické testy dokazují jeho pozitivní účinky na pokožku. Seznamte se s Čisticím mýdlem s kafrem na obličej! ?

 

Vyrážky, akné, mastná pokožka?

V dnešní době stále víc lidí bojuje s problémy s pokožkou, protože naše pokožka je vystavena mnoha negativním účinkům: kromě počasí zanechávají stopy na naší pokožce i syntetické chemikálie v potravinách, zbytky pesticidů, teplo v zimě, suchý vzduch v domácnostech, vysušující efekt klimatizace v létě a o znečištěném ovzduší už ani nemluvím. Mnoho lidí navíc bojuje i s hormonálními problémy. Na stav pokožky mají vliv i mastná jídla a konzumace mléčných výrobků - a to ne zrovna pozitivně. Následkem toho všeho se mnozí stěžují na mastnou a nečistou pokožku.

 

Změnou našeho životního stylu, způsobu stravování a eliminace stresových faktorů můžeme udělat mnoho pro krásu naší pokožky, ale nezbytná je i péče o pokožku. Manny samozřejmě neléčí kožní onemocnění, protože se jedná o kosmetické přípravky. V případě jakýchkoliv kožních onemocnění doporučuji každopádně navštívit dermatologa. Avšak moderní životní styl, narušený hormonální systém a problémy s pokožkou vyvolané stresem mohou být pozitivně ovlivněny přírodní kosmetikou, vyrobenou z hodnotných, vysoce kvalitních složek, které jsou přátelské k pokožce.

 

Řešení: Čisticí mýdlo s kafrem na obličej!

Podívejme se, proč je toto Manna mýdlo s kafrem dobrou volbou v případě mastné pleti náchylné na akné!

 

Některé esenciální oleje jsou pro naši pokožku skutečným přínosem - samozřejmě pouze ve správném poměru ředění, většinou jako přísada do některých produktů pro péči o pokožku. To je případ esenciálního oleje z kafru, který se v asijském léčitelství používá již celá staletí. Tento olej v čistém, neředěném stavu nedoporučuji vůbec používat, ale po přidání do mýdla na čištění obličeje se ukázal jako ideální volba. Aby se pokožka příliš nevysušila, vyrábíme mýdlo z několika výživných olejů: vaše pokožka bude vděčná za péči kokosovému oleji, kakaovému máslu a bambuckému máslu. Má ještě jednu přísadu, která se již osvědčila ve více Mannách: je to bílý jíl, známý také jako kaolin, který svými minerálními látkami vaši pokožku jemně vyživuje.

 

Samozřejmě jsem se nezastavila na půli cesty: pro mě je důležité, aby byl účinek mých výrobků potvrzen. Kafrové mýdlo bylo tedy testováno mezinárodně uznávanou laboratoří a zkoušky dopadly velmi dobře: na základě zpětné vazby testovaných osob dokonale čistí, zjemňuje pokožku a viditelně redukuje počet vyrážek a černých teček. Pokožku kromě toho zmatňuje, za tuto vlastnost jsou naši zákazníci, které trápí lesklá, mastná pleť, velmi vděční. To, že snižuje produkci kožního mazu v pokožce, bylo prokázáno i přístrojovými měřeními! Navíc na základě připomínek testovaných osob, příznivé změny lze pozorovat již po prvním použití.

 

Když už jsme u testů: s hrdostí oznamuji, že toto mýdlo získalo také certifikát společnosti Cosmos Natural, splňující tak přísné normy. Víc o tom, co toto ocenění vlastně znamená, si můžete přečíst zde. A to ještě není všechno: naše mýdlo se může pyšnit i logem „Cruelty Free“, co dokazuje, že bylo vyvinuto a vyrobeno zcela bez testování na zvířatech. Najdete v něm i logo „Vegan“, protože od srpna 2018 nabízí Manna pouze veganské produkty. A logo „Palmoil Free“ svědčí zase o tom, že na výrobu mýdla jsme nepoužili palmový olej. Proč je to důležité, psala jsem o tom zde.

 

Na co ho použít?

Čisticí mýdlo s kafrem na obličej, jak už jeho název napovídá, bylo vyvinuto především na čištění obličeje. Můžete ho použít ráno a večer, čistí pokožku od nahromaděné nečistoty. Skvěle se hodí i na odličování, jenom musíte dávat pozor na to, aby se vám nedostalo do očí, protože díky alkalickému pH může mýdlo nepříjemně štípat do očí. Pokud by při odstraňování očních stínů nedopatřením přece jenom štípalo do očí, k tomuto účelu doporučuji raději náš oblíbený jojobový olej.

 

Najdou se však i tací, kteří používají mýdlo i na koupání a sprchování - to je skvělá volba v případě mastné pokožky! Zejména proto, že mnozí mají akné i na ramenou a zádech. Nedivte se ani tomu, pokud si ho váš přítel nebo manžel “vypůjčí” - kvůli své svěží, čisté vůni je toto mýdlo oblíbeno i mezi muži.?

 

Chtěli byste se seznámit s touto skvělou Mannou?

Nebo jste už dlouho dobrými přáteli??



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více