Přírodní řešení na omlazení pleti!
přírodní řešení na omlazení pleti!

Přírodní řešení na omlazení pleti!



Proti vráskám a viditelným známkám stárnutí můžete zabojovat i tehdy, pokud nechcete používat kosmetické přípravky s obsahem syntetických látek. Tajemství se ukrývá v dobře vybraných kosmetických složkách. Ukážu vám nejlepší „přípravky“ přírody na zmírnění vrásek!

Podle veřejného mínění se zdají být přírodní řešení proti vráskám nedostatečná a mnozí nevěří, že si mohou mladistvý vzhled své pleti zachovat i bez drastických, chemických zákroků. Pravdou však je, že přírodní přípravky pro péči o tělo vysoké kvality jsou nezbytné, pokud nechceme používat krémy s obsahem například ropných derivátů nebo silikonu. Co je ještě velmi důležité, je pravidelnost. Snažte se vytvořit si takovou rutinu péče o pleť obličeje, během které minimálně dvakrát denně po čištění nanesete na pleť vhodné kosmetické přípravky. Nezapomínejte ani na svůj krk, protože právě na něm jsou známky stárnutí často viditelnější, než na obličeji. Podívejme se na nejlepší přírodní řešení na omlazení pleti!

Oleje

Pokud jste tak ještě neudělali, potom je nejvyšší čas začít používat zkrášlující oleje. Tyto přírodní esence naplní zásobárny tak, že se dostanou do hlubokých vrstev pleti. Obsah živin, vitaminů a antioxidantů projde hluboko pokožkou a zajistí pro ni hladkost a rovnoměrný tón. Oleje aplikujte ráno a večer na vyčištěnou pleť. Stačí několik kapek, není třeba je nanášet v silné vrstvě na celý obličej. Olejů se nemusíte vzdát ani v případě, když je vaše pokožka mastná, ale v tomto případě je použijte pouze večer, a ráno se vaše pleť nebude lesknout. Doporučuji Manna Luxusní elixír na obličej. V tomto dokonalém séru na pleť obličeje jsme jedinečným způsobem spojili sílu šesti olejů. Je tak účinný, že klinické testy potvrdily, že zmírňuje délku a hloubku vrásek, zlepšuje pevnost pleti a dělá jí pružnější a hladší. Pokud byste chtěli používat pouze jeden olej, potom doporučuji Manna 100% čistý arganový olej, který může být dokonalou volbou i na tělo a konečky vlasů.

Čistá voda

Mnozí zapomínají na to, že jednou z hlavních příčin stárnutí je ztráta vody. Vysušená pokožka bude tenká jako papír a snadno se na ní začnou tvořit vrásky, doslova je zmačkaná. Dávejte pozor nejenom na zvlhčení pokožky, ale i na to, abyste pili dostatek tekutin. Už i tím uděláte pro prevenci stárnutí pleti mnoho.

Kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová je přírodní látka, která pomáhá vázat vodu. Tuto látku můžete najít i v Manna pleťovém krému s vodním základem, který obsahuje sodnou sůl kyseliny hyaluronové přírodního původu, co je vlastně solí kyseliny hyaluronové. Ošetřujte si s ní svou pleť pravidelně i vy! Na omlazení pleti, samozřejmě nestačí, pokud si ho naneste pouze občas, doporučuji, abyste ho používali ráno i večer na důkladně vyčištěnou pleť.

Káva

V zájmu zachování mladistvého vzhledu svých rtů použijme kávu, ale ne zkonzumovanou formou nápoje, co vodu z organismu pouze odebírá, ale ve formě masky. Ke dvěma kávovým lžičkám Manna pleťového krému přidejme jednu kávovou lžičku čerstvě mleté kávy a špetku soli. Nanesme ji na rty a jejich okolí, několik minut masírujme, nechejme 2 minuty působit, a potom vlažnou vodou opláchněme.

+1

Pokud hovoříme o přírodních metodách na omlazení pleti, potom musíme zmínit i jedno nejzákladnější řešení, kterým není nic jiného, než dostatečné množství spánku. Zbytečně budete na svou pleť používat úžasné produkty, pokud přitom téměř vůbec nespíte. Pokožka se v noci regeneruje, zpracovává škodlivé vlivy, s kterými se setkala během dne a detoxikuje. Snažte se spát minimálně 7 - 8 hodin denně, vaše pleť vám bude vděčná.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více