Nádherné domácí Manna seance
nádherné domácí manna seance

Nádherné domácí Manna seance



Místo pro sebe, obětujeme tento čas nejčastěji na oltář úklidu, nakupování nebo jakékoliv činnosti, která se zdá být důležitější. Nicméně, skutečnými společníky, matkami a přáteli dokážeme být pouze v tom případě, pokud se někdy staráme i o sebe. Takže, zapalte si několik svíček, pusťte si svou oblíbenou hudbu a dopřejte si příjemné chvíle se svými oblíbenými Mannami!


Pokud máte alespoň jednu hodinku


Nejdříve zpomalte! Vychutnejte si světlo svíček, dobrou hudbu a umístěte svou oblíbenou vůni do Manna ultrazvukového difuzéru. Pokud toužíte po skutečném klidu, vyberte si levandulový esenciální olej.


Připravte si pohádkovou horkou koupel. Ponořte se do pěny, vonící po nádherném hřebíčku, pomerančových květech a čajovníkovém oleji. Rozmazlujte svou pokožku olejem z hroznových jadérek už i během koupele. Všechno, co k tomu budete potřebovat, je Manna šumivá koule do koupele hřebíček - neroli.


Během přípravy vody do koupele si obličej očistěte Manna mýdlem Růžová zahrada, které obsahuje speciální růžový jíl a které hýčká vaši pokožku tím nejjemnějším způsobem, díky kokosovému oleji a bambuckému máslu, následně si naneste na obličej Krémovou masku na pleť s růžovým jílem a máslem z Aloe vera a ponořte se do pěny. Tento zázrak totiž obsahuje růžový jíl, bambucké máslo, máslo z aloe vera, mandlový olej, kokosový olej a sametový jojobový olej, které se v něm prolínají v báječné harmonii.


Nezapomeňte ani na své vlasy. Nejdříve je umyjte Manna přírodním šamponem, který vás rozmazlí vůní lotosu, a následně ručníkem vysušené vlasy ošetřete Manna přírodním balzámem. Kolem vlasů omotejte suchý ručník, aby mohly lépe absorbovat účinné složky balzámu.


Zatímco vaše teplá koupel postupně vychladne, vaší pokožce, obličeji a vlasům se dostalo také důkladného ošetření a budete se cítit znovuzrození. Osprchujte se a opláchněte i svou korunu krásy. Nebuďte překvapeni, protože vaše pramínky budou úžasně měkké, lesklé a bude je obklopovat nádherná vůně lotosu.


Na závěr seance překvapte svou pokožku Manna vulkanicky filtrovaným bambuckým máslem s pomerančem a ylang-ylang, které je přímo pokladem pro vaši pokožku.


Nezapomínejte ani na svůj obličej! Ošetřete ho Manna Pleťovým krémem s olejem z brusinkových jadérek a kyselinou hyaluronovou.


Věřte mi, tato okouzlující Manna seance vás nabije energií a dobrou náladou!


Pokud máte pouze 30 minut


Pokud pro sebe můžete ukradnout pouze 30 minut, dopřejte si sprchu a užijte si účinky Manna Peelingového mýdla s mletými meruňkovými jadérky.


Po usušení vaší pokožky, rozmazlujte svou pokožku Manna jojobovým zkrášlující olejem, který je vynikající volbou pro všechny typy pokožky, a navíc se o vás postará od hlavy až po paty. Nakapejte několik kapek oleje do vlhkých dlaní a rozetřete na pokožce, konečcích vlasů a na rtech.


Obličej si ošetřete Manna Luxusním elixírem na obličej, který hydratuje a vyhlazuje pokožku. A věřte mi, je skutečným nepřítelem vašich vrásek.


Přejeme vám šťastné rozmazlování s Mannou!



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více