Manna je kosmetická společnost ”bez násilí”

manna je kosmetická společnost ”bez násilí”

Manna je kosmetická společnost ”bez násilí”


Jménem všech zvířátek na světě: děkujeme Vám, že používáte Mannu! Manna dosáhla výjimečného světového uznání! Přečtěte si, proč jsou Vaši domácí miláčci v bezpečí. No tolik Vám prozradím hned - že to nebylo lehké ani jednoduché, co jsme dosáhli i díky Vám, kteří nepodporujete testy na zvířatech.

Manna přírodní kosmetika s.r.o. v březnu 2014 získala mezinárodní certifikaci kosmetické firmy „bez násilí“.

BUAV (Britská unie za zrušení vivisekce) a Cruelty Free International (národní společnost proti násilí) vydala prohlášení, že kosmetická firma Manna se kvalifikovala na nenásilnou!  Rodinný podnik Manna přírodní kosmetika s.r.o., založený v roku 2010, odpovídá celosvětovým standardům.

Během screeningu se prokázalo, že při výrobě svých prémiově kvalitních výrobků manufaktura od počátku používala jenom suroviny, které nebyly testované na zvířatech.

Logo Leaping Bunny (skákající zajíc) označuje zákazy testování kosmetických přípravků na zvířatech - i mimo Evropské unie, a taktéž zakazuje distribuci těchto výrobků na území EU.

Pátým rokem provozovaná firma Manna nabízí širokou paletu přírodních kosmetických přípravků bez chemikálií.  Všechny výrobky jsou bez SLS, neobsahují žádná umělá barviva ani konzervační látky.

- Certifikace No Cruelty zahrnula prověření nejenom samotného podniku Manna, ale také jeho dodavatelů - říká v této souvislosti Andrea Vargová, zakladatelka firmy Manna. Museli jsme prokázat, že my, jakož i naši dodavatelé, se bezpodmínečně vyhýbáme testům na zvířatech, bez ohledu na to, kde na světě tyto testy probíhají. Uplynuly dlouhé měsíce prokazováním těchto skutečností, kromě jiného ​​v Indii, v Ghaně a v Maroku. Máme vedoucí postavení na trhu s přírodní kosmetikou, naše výrobky si oblíbily již statisíce lidí. Součástí našeho cíle je: postavit se za práva zvířat a vyvíjet úsilí za zastavení týrání zvířat. Je pro nás důležité, aby si naši klienti uvědomili, že naše výrobky Manna nejsou jenom výrobky bez chemikálií, které mají příznivý vliv na kůži, ale že my, přestože jsme kosmetická firma, fungujeme bez pokusů na zvířatech. Logo Skákající zajíc je jednoduchý a přímý způsob, jak sdělit tuto zprávu světu. Zákazníci se s touto skutečností setkají hned v prvním momentě, jakmile do ruky vezmou náš výrobek, protože my věříme v nenásilí! Jsme velmi hrdí, že jsme získali tuto certifikaci od Cruelty Free International.




Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

  • avatar
    • Veronika
    • 2016-07-28 00:54

    Velice děkuji za překrásně zabalené mýdla a malou pozornost :-) Jsem maximálně spokojená a vše mi dle Vašeho doporučení a rad sedí jako ušité přímo na míru. Nedám dopustit na kokosové máslo v bio kvalitě, je přímo k nakousnutí, skělé na obličej, vlasy i tělo :-D Všem vřele Mannu doporučuji, protože se vyplatí investovat do sama sebe v dnešní hektické době plné jedů... Díky moc Veronika S.

    • Veronika
    • 2016-07-28 00:54
    • avatar
      • Andrea Vargová
      • 2016-07-28 10:46

      Milá paní Veroniko, děkuji ze úžasnou referenci! :)

      • Andrea Vargová
      • 2016-07-28 10:46

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více