Jak používat mýdlo na mytí vlasů
jak používat mýdlo na mytí vlasů

Jak používat mýdlo na mytí vlasů



Je jaro a konečně nemusíte schovávat svou korunu krásy pod čepicí! Zima však dala zabrat nejenom pokožce hlavy, ale bohužel mohla také vaše vlasy vysušit. Proto je velmi důležité, abyste o ně neustále pečovali a aby opět získaly svou jemnost a lesk. Ale není také jedno, čím to děláte.


Manna pro zdravé pramínky


Tato Manna se zrodila proto, aby vykouzlila krásu vašim vlasům svými přírodními složkami! Manna Mýdlo pro zdravé vlasy v sobě ukrývá ošetřující ricinový olej a čistý olivový olej, jako i zelený jíl, které dodají vašim vlasům jenom to nejlepší. Navíc se nemusíte vzdát ani bohaté pěny díky kokosovému oleji.


Tato Manna je zaručeně bez chemikálií, a navíc je vyrobena pouze z přírodních složek.


Nemyslete si, že mytí vlasů mýdlem zabere víc času, než mytí šamponem. Jenom několik jednoduchých kroků a nikdy už nebudete používat nic jiného. A pokud cestujete, mýdlo je hlavní výhrou, protože nezabere mnoho místa a nevyteče.


Takto používejte mýdlo na mytí vlasů


Jednoduše to dělejte tak, jako dosud. To znamená, že si namočte vlasy, ale nesahejte po lahvičce se šamponem, vezměte si Manna Mýdlo pro zdravé vlasy, předstírejte, že si myjete ruce, dobře ho v rukou napěňte, následně si důkladně umyjte vlasy a důkladně promasírujte i pokožku hlavy, čím v ní oživíte krevní oběh. To rovněž stimuluje i růst vlasů.


Po umytí vlasy důkladně opláchněte, aby v nich nezůstaly zbytky mýdla. Po opláchnutí čistou vodou, pokud chcete, aby byly vaše vlasy ještě jasnější, použijte opláchnutí octovou nebo citronovou vodou. Smíchejte ocet nebo citronovou šťávu v teplé vodě v poměru 2: 1 nebo 3: 1 a opláchněte vlasy touto směsí.


Pokud jsou vaše vlasy suché, roztřepené a unavené, použijte Manna organický panenský kokosový olej jako balzám nebo zábal. Nepoužívejte je však po umytí vlasů, protože kokosový olej může způsobit mastnost vašich vlasů. Před mytím vlasů naneste na vlasy malé množství oleje a důkladně promasírujte pokožku hlavy a nevynechejte ani konečky vlasů. Omotejte vlasy suchým ručníkem. Zábal na vlasech můžete nechat třeba až hodinu. Následně ho z vlasů důkladně opláchněte. Po usušení vlasů můžete nanést na konečky vlasů malé množství oleje.


Tento kokosový olej prostě musíte milovat! Jeho vůně vám připomíná tropy, jako kdybyste právě pili ledové kokosové mléko z nádherného kokosového ořechu. Můžete ho použít nejenom na ošetření vlasů, ale i na ošetření obličeje a pokožky. Prostřednictvím průhledného obalu můžete přesně vidět, jaká je právě jeho konzistence, protože pod 24 stupňů Celsia začíná olej tuhnout. Tekutým se stává až při vyšší teplotě. Takže pokud chcete, aby byl tekutý, před použitím ho i s balením namočte na několik minut do horké vody a můžete ho hned použít.


Několik triků pro zdravé vlasy


Nezapomínejte, na mytí vlasů nikdy nepoužívejte horkou vodu! Nejlepší je vlažná voda. Vlasy budou navíc mnohem zářivější. Mokré vlasy neutírejte, pouze z nich jemně vysajte vodu suchým ručníkem. Mokré vlasy nečešte kartáčem, protože takto byste mohli ztratit velké množství vlasů. Na rozčesávání používejte řidší hřeben a následně vlasy vysušte sušičem na vlasy při nízké teplotě. Věřte mi, vlasy vám budou za tuto péči vděčné.



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více