Další Manny získaly mezinárodní ocenění!
další manny získaly mezinárodní ocenění!

Další Manny získaly mezinárodní ocenění!



Je pro nás velkou ctí, že naše ocenění BDIH se rozšířily o dalších dvanáct produktů Manny, všechny dostaly prestižní ocenění Cosmos Natural!

Upřímně přiznávám, že pokaždé, když mě informují o tom, že další produkty Manny získaly uznání mezinárodní kosmetické organizace, ocenění BDIH, moje srdce poskočí. Tehdy cítím, že bylo oceněno naše úsilí a důvěra zákazníků Manny tím, že zveřejní: produkty Manny zodpovídají i nejpřísnějším kritériím ve světě přírodní kosmetiky.

Podívejme se, co přesně BDIH je a co je jeho úkolem. Německá asociace BDIH dohromady s hlavními výrobci přírodní kosmetiky vyvinula směrnici, která se vztahuje na přírodní kosmetické výrobky. Tento emblém mohou nosit pouze produkty, které splňují přísná pravidla stanovená těmito směrnicemi.
Pokud vidíte ocenění Cosmos Natural, můžete si být jistí, že produkt obsahuje pouze suroviny rostlinného původu, neobsahuje syntetická barviva a vonné látky, ani ropné deriváty a že i konzervace je dělaná pouze s přírodními látkami. Je zakázáno používat i geneticky modifikované suroviny a nejsou povoleny ani testy na zvířatech na žádné úrovni. Logo Cosmos Natural je pro vás zárukou toho, že se na vaši pleť dostanou pouze nejlepší přírodní kosmetické přípravky z kvalitních surovin a bez jakýchkoliv chemikálií.

Musím vám říci, že: je mimořádně významné, že od získání našeho prvního ocenění BDIH máme největší procento produktů s oceněním ze všech na trhu: to znamená, že ze všech v současnosti dostupných Mann se může pyšnit oceněním BDIH 61 %! Tento skvělý výsledek by byl bez vaší podpory, lásky a důvěry nedosažitelný! Děkuji vám! A nyní přijde seznam: zde jsou naše nejnovější produkty, které získaly ocenění Cosmos Natural. Vyberte si bez obav!

- Lufový tělový peeling Manna
- Hydratační balzám na rty - v praktické tubě
- Makadamové máslo
- Relaxační balzám na spánky - veganský
- Meruňkové máslo
- Pěnový krém s bambuckým máslem s pomerančem a hřebíčkem
- Mýdlo Růžová pohádka
- Vanilkový balzám na rty
- Filtrované bambucké máslo s esenciálním olejem neroli
- grapefruit
- Vulkanicky filtrované bambucké máslo s levandulí a čajovníkem
- Vulkanicky filtrované bambucké máslo s pomerančem a ylang-ylang
- Heřmánkové bambucké máslo filtrované přes vulkanické kameny

Jak můžete vidět, seznam oceněných Mann je tak pestrý, že pokud začnete používat své oblíbené, můžete s nimi zahrát celou etudu jarní obnovy. Rituál začněte relaxační sprchou s mýdlem Růžová pohádka, potom pokračujte Lufovým tělovým peelingem, který z vaší pleti odstraní všechno, co tam nepatří! Vmasírujte ho, opláchněte se a vaše pokožka už bude připravena na rozmazlování s vulkanicky filtrovaným bambuckým máslem s esenciálními oleji. Na lokty a na místa s hrubší pokožkou doporučuji makadamové nebo meruňkové máslo a zkrášlující rituál korunujte Vanilkovým nebo Hydratačním balzámem na rty. V zájmu dokonalé relaxace si zase do spánků vmasírujte malé množství Relaxačního balzámu na spánky. Takto bude váš rituál skládající se z nových produktů Cosmos Natural úplný!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více