Citronový ošetřující peeling na nohy
citronový ošetřující peeling na nohy

Citronový ošetřující peeling na nohy



Pokud vám život nadělí citrony...připravte z nich voňavý ošetřující peeling na nohy!

Původní anglické přísloví známé už v mnoha zemích zní takto: “Když ti život nadělí citrony, tak z nich udělej citronádu!” Význam přísloví je ten, že na všechno se musíme dívat z té lepší stránky a ve špatných věcech hledat to pozitivní.

Naštěstí je léto, krásné počasí, co víc si můžeme přát?

Pokud i vy často běháte za svými ratolestmi na hřišti, na koupališti nebo třeba i doma, určitě častokrát od neustálého pohybu cítíte únavu nohou a neodmítli byste trochu osvěžení.

Pokud máte doma na poličce bambucké máslo, s jeho pomocí můžete dosáhnout skvělé výsledky, protože je to univerzální zázračný přípravek. Kromě jiného ho doporučujeme na unavenou, případně ztvrdlou pokožku na chodidlech.

Napadlo mě, že byste určitě měli radost z přípravku na ošetření, vysloveně letnímu, voňavému, a proto se s vámi nyní podělím o jeden zažitý tip. Zde je recept na citronový ošetřující peeling na nohy, jako dárek!

Proč je dobrý?

• Je zdravý
• Je rychlý
• Je lehký
• Je levný
• Je přírodní
• Má božskou vůni
• Je vhodný i jako dárek, můžete s ním překvapit svou přítelkyni!

Přísady, které budete potřebovat:

• 0,5 šálku pšeničných otrub (nebo kukuřičných otrub)
• 0,5 šálku ovesných vloček
• 2 polévkové lžíce mořské soli
• 6 kapek neředěného citronového esenciálního oleje

Postup přípravy:

Ovesné vločky pomelte na mlýnku nebo v mixéru. S pšeničnými otrubami a mořskou solí vložte do misky. Směs důkladně promíchejte a přidejte 6 kapek citronového esenciálního oleje. Olej promíchejte se směsí a ujistěte se, že se dostal všude.

Toto množství stačí na dvě ošetření.

Pokud si peeling připravíte pouze pro sebe a chcete ho ihned použít, vložte do misky 0,5 šálku směsi a přidejte malé množství vody. Míchejte tak dlouho, dokud nezískáte zrnitou pastu. Pastu vmasírujte do pokožky na nohou (kde je pokožka hrubší a tvrdší). Následně peeling důkladně opláchněte, pokožku utřete do sucha, a potom ji hydratujte některým bambuckým máslem nebo olejem. Na zdraví!

Peeling můžete dát i jako dárek, v tom případě ho vložte do skleničky, kterou lze dobře uzavřít. Na skleničku nalepte pěkný štítek, kterým dáte najevo, že je to originální a vlastnoručně připravený kosmetický přípravek!



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více