5 věcí, po kterých vaše pleť touží na podzim!
5 věcí, po kterých vaše pleť touží na podzim!

5 věcí, po kterých vaše pleť touží na podzim!



Podzimní větrné, deštivé a nepředvídatelné počasí dokáže vaši pokožku pořádně potrápit. Je nejvyšší čas, abyste obnovili svou krásu a abyste si zajistili přírodní kosmetické přípravky vhodné k tomuto ročnímu období.

Toto jsou měsíce, kdy musíte věnovat zvláštní pozornost péči o pleť. Léto je už vzpomínkou, zima zatím slibem, ale vaše pokožka je během vzrušujících podzimních programů vystavena velké zátěži. Neuškodí, pokud si ve skříňce v koupelně uděláte důkladné osvěžení a zkontrolujete, jestli máte všechno k tomu, abyste v podzimním slunci zazářili s co nejhydratovanější, sametovou a zdravou pletí! Posbírala jsem pro vás kosmetické přípravky, které by bylo hříchem vynechat ze své podzimní rutinní péče o pleť!

Manna tělový peeling z drcených hroznových zrníček
Z důvodu podzimního vrstvení oblečení a nedostatku slunečních paprsků se vaše pokožka může stát hrubou, suchou a matnou. Co by mohlo být příjemnější, než příjemně osvěžující tělový peeling na konci dne, který udělá vaši pleť kouzelnou, zářivou a plnou života? K tomuto zážitku jsme do krabičky uzavřeli nejúžasnější ovoce podzimu, sametově vyživující, lahodné hrozny. Kromě oleje z hroznových jadérek a prášku z hroznových jadérek jsme tento pohádkový tělový peeling, který už i svou barvou připomíná terakotovou barvu hroznových sazenic, vylepšili čistým měsíčkovým olejem, limetkovým esenciálním olejem s exotickou vůní a také sladce - květinovým geraniovým esenciálním olejem. Po sprchování si ho krouživými pohyby vmasírujte do pokožky. Svými bohatými živinami a jemným peelingovým účinkem dosáhnete takový sametový výsledek, že nebudete potřebovat ani tělové mléko. Jeho úžasná vůně je zase hodna aromaterapeutického zážitku, díky čemu si můžete rozmazlovat i svou duši.

Manna Intenzivní regenerační sprej na obnovu struktury vlasů
Určitě znáte ten pocit, kdy se po větrném podzimním dnu vaše vlasy vysuší, stanou se neovladatelné, polámané a bez lesku? Podzim je známý nepředvídatelným počasím a vaše koruna krásy je téměř vždy vystavena přírodním živlům, ať už je řeč o dešti, větru, mlze nebo slunečních paprscích. Obvyklou péči o vlasy je dobré doplnit o extra krok, jehož účinek bude viditelný a citelný už po prvním použití! Před mytím vlasů si vlasy a vlasovou pokožku důkladně nastříkejte intenzivním regeneračním sprejem na obnovu struktury vlasů a dávejte pozor na to, aby se dostal i na konečky vlasů. Tento sprej je pro vlasy skutečným elixírem: vlasy budou po jeho použití zářivě lesklé, měkké, jemné a regeneruje strukturu vlasů. Mezi jeho složkami naleznete poklady, jakými jsou sametový, ricinový olej, hedvábně ošetřující arganový olej a také olej z melounových jadérek. Nechte ho na vlasech minimálně 15 minut, ale nevadí ani to, pokud ho na vlasech necháte i několik hodin a potom vlasy umyjete obvyklým způsobem svým Manna šamponem. Vaše koruna krásy získá opět svůj lesk, díky čemu si můžete sebevědomě vychutnávat každý moment podzimu!

Manna Luxusní elixír na obličej
Drobné a jemné vrásky kolem očí se na podzim stanou viditelné i u těch, kteří mají v teplejších měsících pleť bez vrásek. Je nejvyšší čas, abyste k svému běžnému krému použili skutečnou bombu, bohatý elixír, který nabízí fantastický účinek. Manna Luxusní elixír na obličej je základním kouskem vaší výbavy, který na paletě vašich podzimních přípravků pro péči o pleť nemůže chybět. Stačí 1-2 kapky ráno a večer a hned si můžete vychutnávat jeho potvrzené účinky: zmírňuje délku a hloubku vrásek, poskytuje pocit hydratace a zlepšuje pevnost pleti.

Manna Krémová maska na pleť s růžovým jílem a máslem z aloe vera
V chladnějších měsících může být vaše normální a suchá pokožka citlivější, náchylná k zarudnutí a vysušení. Po této božské, přírodní, krémové masce vaše pokožka doslova žízní. Její jemné, vyživující složky pleť vsákne do hloubky, hned jak ji nanesete. Pracovali jsme na ní velmi dlouho a bez obav mohu tvrdit, že se nám podařilo vytvořit nejúžasnější krémovou masku. Je plná čistých, rostlinných olejů a másel, aby vaše pleť v tomto nádherném období roku opět ukázala svou nejlepší tvář. Na očištěný obličej, krk a dekolt naneste 2-3 kávové lžičky a nechte působit minimálně 20 minut. Potom ji setřete, opláchněte vlažnou vodou, podívejte se do zrcadla a obdivujte svou krásnou tvář!

Manna koule do koupele hřebíček - neroli
Po návratu domů po dlouhém pracovním dni a utrpeních chladného počasí není nic lepšího, než ponořit se do vany plné horké vody a všechny problémy hodit za hlavu. Vychutnávejte si, jak se vaše pleť znovuzrodí, myšlenky vyčistí, tělo úplně uvolní a vaše smysly probudí, a to všechno díky pečlivě vybraným složkám koule do koupele. Oblíbená Manna obohacená o olej z hroznových jadérek a hřebíček bude svou sladce - kořenitou vůní hvězdou vašich podzimních večerů!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více